KENZO x HM

Tykkäätteko te tästä uudesta KENZO x HM -mallistosta? Mun silmään se ensin näytti jopa liian oudolta, ja luulin etten löytäisi sieltä mitään kappaleita mitkä haluaisin hankkia itselleni. Tutustuin alkuviikosta kuitenkin mallistoon vähän paremmin ja löysin niiden röyhelömekkojen lisäksi sieltä kaikkea ihanaa ja mun tyylistä! Jopa sporttista settiä. Sehän tarkoitti sitä että laitoin eilen herätyskellon 06 soimaan jotta olen ajoissa pelipaikoilla, eli Aleksin H&M:ssä.

Kun ovet avattiin ryysis oli taas järjetön; ihmiset sinkoilivat kauppaan sisälle ja keräsivät syliinsä kaikki vaatteet mitä kerkesivät! Itse keskityin niihin kappaleisiin mitä lähdin hakemaan, ja sainkin ne heti alkuun napattua. Jee, mission complete!!! Pienet sovittelut vielä siellä kaaoksessa ja kassalle. Kun olin kassalla, huomasin että lähes kaikki oli jo loppuunmyyty sillä aikaa kun sovittelin omiani.

Kaikenkaikkiiaan onnistunut shoppailuaamu ja sain ihanat uudet KENZO x HM yksilöt kaappiini. <3 Tällä hetkellä tykkään ostella aika spessujuttuja, ja nää taas lukeutuu niihin. Esittelen tässä mun hankkimat ihanuudet ja kuvaan ne sit tänne myös käytössä myöhemmin.

Eli tässä mun vaatekaapin uutuudet:

img_5012

img_5013

img_5017

img_5018

img_5014

Tää lämmin nahkatakki <3

img_5016

img_5023

img_5025

Saitteko te jotain ihanuuksia tänään itsellenne?

-Sofia

Kommentit

kommenttia