Pyhitetään lepopäivä

img_5341

Olen saanut nyt lanseerattua jo kolmannen valmennukseni, ja olen äärimmäisen onnellinen ja iloinen että olette ne löytäneet itsellenne. On ollut ihanaa nähdä ensimmäisiä ennen-jälkeen muutoskuvia ja kuulla kuinka onnelliseksi tämä valmennus on teidät tehnyt,  se tunne on jotain korvaamatonta! Saan niistä samaa, ehkä jopa isompaa iloa kuin huomatessani omia kehityksen merkkejä. Asiakkaideni onnistumiset tekee myös minut suunnattoman iloiseksi.

Valmennuspakettini on todella tehokkaita, vaativia ja toimivia ja olen niistä elävä esimerkki. Voin seisoa niiden takana täysin. Mutta, muistakaa että kovien suoritusten ja saavutusten jälkeen pitää myös palautua ja levätä. Itse vedin viime vuoden kisaprepit ilman lepoja ja makselin niitä lepovelkoja pitkään. Halusin niin paljon päästä huipulle, että se menestyksen nälkä hiljensi kaikki muut tarpeet kuten levon.

Sen takia olenkin suunnitellut omat valmennuspakettini niin, että niiden kesto on max 8-10vkoa ja sen jälkeen otetaan lepoa ennen seuraavaa. Itse vedin preppiä 37-viikkoa lähes tauotta ja se oli liikaa. Luulin olevani elämäni kunnossa, mutta olinkin sitä vain ulkoisesti ja sisäisesti olin jo aika loppu.

Muistakaa siis pyhittää oikeasti ne lepopäivät ja kuunnella kroppaa ja ennenkaikkea opetella kuuntelemaan sitä. Välillä saa olla huonoja päiviä ja huonoja treenejä, väsyneitä treenejä ja ottaa silloin kevyemmin. Mennä silloin vaikka joogaamaan tai palauttavalle lenkille. Tai olla tekemättä mitään! Se ei tarkoita että kehitys tyssää, päinvastoin.

Elämässä siisteintä mun mielestä on ylittää omat tavoitteet ja saavuttaa unelmat. Mutta siihen kuuluu myös itsestään huolenpitäminen ja armollisuus kun maaliin ollaan päästy. Alkuun kun aloitetaan joku uusi projekti, energiaa on valtavasti ja väsymyksen merkkejä ei edes tunnista. Itsekin osaan vasta nyt tunnistaa ne merkit, kun palautuminen ei ole tapahtunut kunnolla ja lepoa on saatava.

Itselläni on esimerkiksi tällä hetkellä iisimpi vaihe menossa, ja fiilistelen omia treenejä kovan suorittamisen sijaan. Kokeilen uusi treenimuotoja ja haluan oppia uutta lajista ja itsestäni! Alkuvuodesta aloitan taas kovemman kauden ja senkin takia on ihanaa nauttia ja antaa kropan ”latautua”.

PS. Eilen sain ulos viimeisimmän treenipakettini BOOTY:n ja se on nyt ostettavissa täältä. Booty ei sisällä ruokavalioita ja se on yhdistettävissä muihin valmennuksiini tai mihin tahansa jo olemassa olevaan treeniohjelmaan. Booty keskittyy siis ainoastaan tehokkaaseen pakaran-takareiden muokkaukseen.

Tehokasta perjantaita ja muistakaa levätä viikonloppuna <3

-S

Kommentit

kommenttia