JOULULAHJAVINKKI

Vaivaako teitä tää ärsyttävä flunssa? Mulla on nyt vajaan viikon ollut tosi tukkoinen olo kurkussa ja keuhkoissa. Vasta toissapäivänä päätin aloittaa runsaamman sinkki ja c-vitamiini kuurin, ja olo kohentui selkeästi 24tunnissa. En siis käyttänyt mitään ”kunnon” lääkkeitä, vaan testasin ekaa kertaa pelkkiä luonnon antimia eli juuri c-vitskua, sinkkiä, hunajaa ja otin inkiväärishotteja joka päivä.

img_5714

Aloin eilen vasta miettimään vähän joululahjoja ja tajusin että että olen jälleen viime tipassa. Ostan lahjat aina vain läheisimmille ja haluan panostaa lahjaan kunnolla, että siinä on ideaa mukana ja että siitä olisi iloa pitkään.

Munkin täytyy itse kirjoittaa ihan toivelista, johon kirjoitan jotain toiveitani ylös ja josta lahjan antajat voi sitten halutessaan ottaa vinkkiä. Mua ei ainakaan koskaan haittaa vaikka vähän arvaisin lahjat mitä saan, päinvastoin, nimittäin silloin ne on varmasti mieluisia eikä lahjan antajankaan tarvi tuhlata aikaa eikä rahaa mihinkään turhaan.

Omalta listaltani tulee löytymään ainakin Chanel tai Viktor&Rolf  -tuoksu, La Mer –ihonhoitopakkaus, Saint Laurent Sac De Jour Nano -laukku (tämän saatan ostaa itse itselleni). Urheilutavaraa mulla on niin paljon, että sitä harvemmin pyydän lahjaksi.

 

img_5841

 

Yksi ”lahja” mikä on aina mieluinen ja kestää pitkään, on uusi treeniohjelma ja ruokavalio valmentajaltani tammikuun alkuun. Tykkään asettaa uudet treenitavoitteet ja suunnitelmat (niinkuin moni muukin) aina tammikuussa, ja tehdä tavoitteellisen suunnitelman kevääseen-kesään asti. Tammikuun ruokavalio on yleensä huomattavasti kevyempi kuin joulukuun, ja tammikuussa yleensä jätän cheatmealit lähes pois, koska joulukuussa niitä on ollut yleensä enemmän ja haluan saada tehostartin vuoteen.

Tammikuussahan moni panostaa ja hankkii salikortin, mutta se ei yksinään jaksa välttämättä motivoida tarpeeksi kuukautta enempää. Neuvoisinkin panostamaan myös treeni -ja/tai ruokaohjelmaan, jotta tuloksia tulee tarpeeksi tehokkaasti ja motivaatio pysyy yllä. Itselläni ainakin ennen ei juuri motivaatio pysynyt sen takia, kun kehitys junnasi paikallaan ilman päämäärää ja tavoitetta sekä siihen tähtäävää ohjelmaa.

Sen takia halusinkin tehdä omista valmennuksistani myös kivan joulukampanjan, jotta mahdollisimman moni lähtisi mukaan mun kanssa hankkimaan tuloksia heti tammikuusta alkaen. Mun joulukamppikseen kuuluu suunnittelemani treeniohjelman lisäksi syksyllä julkaistu FITBYSOFIA -kirjajonka kanssa voi viettää mukavasti joulunpyhät motivaatiota ja vinkkejä keräten.

Voit tutustua joulupaketteihini lisää täältä.

<3: S

Kommentit

kommenttia