what’s my real name?

img_6025

img_6024

img_6021

img_6023

img_6020

Eilen saatiin viettää täydellinen aamu muutaman bloggaajan kanssa. Kerroinkin teille pari viikkoa sitten kun ihoni alkoi temppuilemaan jonkun väärän tuotteen takia, ja kuinka sain sen nopeasti kuntoon. Oli siis ihana päästä eilen Dermalogican ja Voimaruuan aamupalalle, joka koostui tietysti ihanista kasvohoidoista, meikeistä sekä superfood-aamiaisesta.

Meidän jokaisen kasvot puhdistettiin ensin perusteellisesti Dermalogican ihanilla tuotteilla ja saatiin (tai ainakin minä) avautua omista mahdollisista kysymyksistä omasta ihosta. Ilmeisesti olen hoitanut ihoani juuri oikein ja sopivasti, sillä sain paljon kehuja ihoni heleydestä ja tasaisuudesta. Se jos mikä piristi muutenkin ihanaa aamua lisää!

Sen jälkeen päästiin kokeilemaan Dermalogican uutuustuotetta Phyto Replenish Oilia. Phyto Replenish Oil on erittäin kevyt hoitoöljy, joka imeytyy nopeasti ja vahvistaa ihon luonnollista suojaa. Se myös silottaa pieniä juonteita ja saa ihon hehkumaan samantien! Itse olen kasvoöljyjen ystävä juurikin sen takia, että iho alkaa hehkua heti ja näyttää terveeltä. Öljyissä kannattaa kuitenkin olla tarkkana, että se laadukas eikä ei tuki ihoa. Phyto Replenish Oil ei sisällä mitään tukkivia aineosia. Itse meinaan nyt käyttää öljyä aamuin illoin kosteusvoiteen alla, ja kun haluan meikistä hehkuvan, lisään sitä jopa meikkivoiteeseen.

Kiitos siis ystävälleni ja Dermalogican edustajalle Sabinalle tästä ihanasta aamusta! <3

Sitten toiseen asiaan, joka tuli eilen viralliseksi; sukunimeni on nyt BELÓRF. Eli vuosien pohdinnan jälkeen, päätin reilu kuukausi sitten vaihtaa alkuperäisen ja isäni sukunimen takaisin. Ruusila on siis äitini sukunimi, joka tuli minulle vasta kun äitini ja isäni erosi. Olen pitkään kokenut että haluan alkuperäisen syntymäsukunimeni takaisin ja nyt oli hyvä aika vaihtaa se. Yksi iso syy oli myös se, että kun tarkoituksenani on vielä kisata ja tehdä fitnessmallin töitä ja muitakin kuvauksia ja töitä myös ulkomailla, on ranskalaista alkuperää oleva sukunimeni myös kansainvälisempi. Työasioissa käytän siis nimeä Sofia Belórf, mutta virallisissa asioissa Belórf-Nousiainen. Nyt vaan siis tottelemaan alkuperäiseen nimeeni uudelleen! 🙂

PS. Muistattehan, että vielä ehtii hyvin hankkia itselleen tai läheiselle pukinkonttiin mun valmennuslahjakortin, johon voi vielä valita mun uuden kirjankin mukaan extramotivaatioksi! Treenit voit startata vaikka pyhien ja herkuttelujen jälkeen sopivasti tammikuussa. Tutustu lisää paketteihin täältä.

img_6026

<3

Kommentit

kommenttia