NEW YEAR – OLD ME

IMG_6767

IMG_6768

IMG_6769

IMG_6770

IMG_6771

IMG_6772

IMG_6774

Heippa vaan taas pienen joululoman jälkeen! Pidin lomaa kaikista muista töistäni, paitsi valmennuksista. Kerkesin joululomalla nauttia vapaa-ajasta ja ruuasta sekä tietysti sairastaa kunnolla kuten kunnon yrittäjän kuuluukin. 🙂

Tein joululomalla myös muutamia Uuden vuoden lupauksia, joita ajattelin jakaa täällä myös teille. Mitään suurta ja konkreettista lupausta en tehnyt, vaan ennemminkin elämänohjeita itselleni.

  1. PIDÄ KUNNON LOMIA – olen hiukan huono pitämään kunnon lomia, nimittäin en osaa aina erottaa töitäni vapaa-ajasta ja teen aina töitä jossain määrin vaikka olisin lomalla. Nyt päätin että jos lähden kotia pidemmälle reissuun, pyrin pitämään työt poissa mielestä.
  2. NAUTI ELÄMÄSTÄ HYVÄLLÄ OMALLA TUNNOLLA – jos olen päättänyt pitää herkkupäivän tai lepopäivän, teen sen ilman omantunnon tuskia
  3. PIDÄN HUOLTA MYÖS HENKISESTÄ HYVINVOINNISTANI – tämä on supertärkeä. Tein niin pitkään töitä kroppa edellä, että pää unohtui välillä kokonaan. Nyt olen jo skarpannut siinä ja lisännyt pieniä myös nautintoja arkeen suorittamisen sijaan.
  4. ASETAN TAVOITTEET VUODELLE – mitä haluan saavuttaa töiden saralla?
  5. BE HAPPY –  niin kliseeltä kuin se kuulostaa, siihen pitäisi pyrkiä joka vuosi, joka päivä. Tavoitella mielenrauhaa ja onnea.

Näillä lupauksilla on hyvä aloittaa vuosi puhtaalta pöydältä! Ainiin, yksi lupaus on myös, että haluan oppia kokkaamaan paremmin. Nyt olen hurahtanut tuorepuuroihin, ja haluankin jakaa tänne loistavan tuorepuuroreseptini jonka valmistan helposti ja nopeasti illalla seuraavaksi aamuksi. Aamutkin helpottuu kun puuro odottaa valmiina jääkaapissa <3

VANILJAINEN PROTEIINI-TUOREPUURO: 

20g kaurahiutaleita

1rkl chia-siemeniä

kardemummaa

10g-20g M-NUTRITION vanilja puddingia

reilu desi mantelimaitoa (niin että seoksesta tulee juoksevaa)

loraus luomu hunajaa (valinnainen)

marjoja

Sekoita kaikki aineet hyvin lasiin tai purkkiin. Lisää päälle joko tuoreita tai pakastettuja marjoja. Anna olla yön yli jääkaapissa!  

HYVÄÄ UUTTA VUOTTA!

-S

Kommentit

kommenttia