BETTER MONDAY

IMG_7186

IMG_7188

IMG_7189

IMG_7185

Usein me valitetaan kuinka maanantait on vaikeampia päiviä kuin muut; aamulla väsyttää normaalia enemmän, koko päivän väsyttää normaalia enemmän, aivot on ”narikassa”, salille lähtö tuntuu raskaammalta ja pitkä työviikko ahdistaa jo valmiiksi. Myönnän etten itsekään ole kyllä mikään maanantai-fani, mutta luulen että kyse on ainakin omalla kohdallani vain asenteesta.

Olenkin yrittänyt tehdä maanantaista mahdollisimman kivan päivän pienillä arjen luksuksilla. Käyn usein maanantaisin aamiaisella tai lounaalla ulkona, yritän pitää työpäivän maltillisena (en kasaa maanantaille liikaa töitä), käyn treenaamassa vasta illemmalla kun olen hereillä ja illalla teen vaikka kasvohoitoja ja käyn saunassa rentoutumassa.

Keräsin muutaman luotto-tuotteeni joilla saa pyyhittyä väsyneen maanantai-naaman virkeämmäksi ja heleämmäksi.

1. NUXE micellar vesi – musta on tullut micellar-vesien ystävä, sillä huomaan että ne jättää ihoni kosteutuksi eikä kuivata yhtään ihoa. Tämä on myös super helppo, ja varsinkin jos käyttää ripsien pidennyksiä eikä halua pestä kasvoja monta kertaa päivässä vedellä.

2. BLISS Incredi-peel -glykoolihappo kuorintalaput, jotka tekee ihmeitä. Putsaa kuolleet ihosolukot kasvoilta ja heleyttää samantien. Rakastan happo kuorintoja, koska tuloksen näkee heti.

3. La Mer Treatment Lotion – uusin lempituotteeni, käytän tätä kasvoveden tilalta ja hieron käsin iholle puhdistuksen jälkeen. Syväkosteuttaa, parantaa ihon väriä ja valmistaa ihon seerumeille ja kosteusvoiteelle.

4. La Mer The renewal oil – kevyt kasvoöljy joka parantaa kollageenin tuotantoa, vie pienet juonteet mennessään ja heleyttää ihon samantien. Tykkään hoitavista kasvoöljyistä, koska ne tuovat kauniin hehkun samantien iholle ja iho näyttää ja tuntuu terveeltä.

Kauniimpaa viikon jatkoa kaikille <3

-S

Kommentit

kommenttia