#FBS LIFESTYLE

IMG_7825

Pahoittelut pienestä tauosta blogin puolella, olen ollut todella työllistetty uuden ohjelmani teossa viime viikot ja olen käyttänyt kaiken energiani sen viimeistelyyn. Nyt saatiin ohjelma keskiviikkona ulos, joten aikaa on normaalisti taas tännekkin puolelle!

Haluiaisin avata teille hieman tätä uutta ohjelmaani, FITBYSOFIA Lifestyleä. Suunnittelen kaikki ohjelmani niin, että ne ovat minun näköisiä ja en koskaan halua vain ”väkisin” keksiä myyntiin uutta ohjelmaa. Se lähtee aina siitä, että koen sille olevan tarvetta ja että haluan jakaa omaa kokemustani muille.

Tämä uusin ohjelma on ehkä lähimpänä sydäntäni tällä hetkellä, koska siinä kiteytyy mun oma tapa toimia ja siihen olen tavallaan koonnut vuosien varrella oppimiani juttuja. Olen käynyt läpi tiukkaakin tiukemmat kisadieetit, kisauden välissä olevat off-seasonit ja sitten on tämä vaihe missä elän nyt; elämä kisakausien ulkopuolella. Minuakin peloteltiin kovasti, että balanssi on vaikea saavuttaa ja että fitness kilpaurheilijoiden elämä tulee aina olemaan purkitettua ruokaa. Siihen en suostunut edes kisadieetillä, joten en suostu nytkään.

Minua ahdistaa ajatus, etten voisi nauttia elämästä pilaamatta treenien ja dieettien tuloksia ja sen takia päätinkin jättää kaiken liiallisen laskemisen pois. En tiedä tarkkaa päivittäistä kalorimäärääni saati makrojani, vaan tunnustelen oloani ja sovellan kisakausillani oppimiani asioita ruokailussa. Tiedän kyllä jo miltä lautaseni kuuluu näyttää.

En halua viestiä myöskään asiakkailleni sitä, että pysyäksesi kunnossa vuoden ympäri, on laskettava kaikki minkä suuhunsa laittaa. Se ei ole totta. Alkuun tietysti on oltava tarkempi ja otettava tiukka dieetti käyttöön jotta saadaan halutussa ajassa haluttuja tuloksia ja päästään vauhtiin, mutta loputtomasti mikään dieetti ei voi jatkua ja se tekisi ainakin mut onnettomaksi. Sen takia tein tämän uuden ohjelman, jossa voidaan vähän vapautua niistä dieetin kahleista ja oppia soveltamaan! Uutta ohjelmaani voisikin kuvailla sanalla: Balanssi. Siinä rakennetaan sitä omaa parasta versiota itsestään kovaa treenaamalla, puhtaalla fiksulla ruokavaliolla ja satunnaisilla nautiskeluilla.

Tutustu tarkemmin ohjelman sisältöön täällä. Tämän viikon ajan LIFESTYLE-paketti tarjoushintaan 79€ (norm.89€).

FITBYSOFIA Lifestyle sopii sinulle joka;

  1. Haluat ylläpitää esimerkiksi BASICissä ja/tai Advancedissä saatuja tuloksia.
  2. Oppia lopettamaan millin tarkan ruuan punnitsemisen ja fiilistellä ruuan kanssa enemmän.
  3. Haluat saavuttaa kauniin bikinivartalon ilman supertiukkaa ”dieettiä”.
  4. Treenata säännöllisesti ja kovaa!

Hyvää viikonloppua!

<3: S

Kommentit

kommenttia