FITBYSOFIA-kamppis

Alkaa kevät viimein sieltä jo kurkistella ja sehän tarkoittaa tietysti joka vuotista kesäkunnonmetsästys-projektia! Kunnossahan on tietysti hyvä ja kiva olla ympärivuoden, mutta talvikaudella itsellä ainakin aina tuppaa kertymään pari mukavuuskiloa jotka haluan sitten bikinikaudelle karistaa. Pidänkin ne aina siinä parissa kilossa, jotta työ ei tunnu ylitsepääsemättömältä.

Jos kuitenkin niitä kiloja on kertynyt enemmän kuin pari ylimääräistä, ei hätää. Sulla on loistavasti vielä aikaa saada dramaattisiakin muutoksia kesäksi. Mun ohjelmat on suunniteltu siten, että niillä saa varmasti näkyviä tuloksia. Osa ohjelmista on tiukempia kuin toiset, koska tietysti meillä kaikilla on omat lähtötilanteemme. Osa haluaa selkeästi polttaa rasvaa ja tiputtaa kiloja, kun taas osa muuttaa lähinnä kehonkoostumustaan eli kiinteytyä.

Syksyllä kun starttasin nämä online-valmennukseni, en voinut kuvitellakkaan kuinka mieletön matka siitä tulee. Tiesin että ohjelmani on hyviä, koska olen niistä elävä esimerkki, mutta silti jaksan aina yllättyä superpositiivisesti näistä järjettömän upeista tuloksista! Oon niin onnellinen että pääsen muuttamaan elämiä positiivisempaan suuntaan kroppa kerrallaan!

Teen nyt pienen esittelyn kaikista tarjoamistani ohjelmista, jotta osaat valita itsellesi sopivimman. Haluan samalla myös esitellä muumaman inspiroivan muutoskuvan.

FITBYSOFIA BASIC: 

Ensimmäinen ja ehdottomasti suosituin ohjelmani. Helppo, yksinkertaisesti supertehokas aloitusohjelma, jolla rasva palaa varmasti. Suosittelen tätä kaikille, jotka haluavat laihtua tai kiinteytyä selkeästi. Ei sisällä herkkupäiviä, vaan 8-viikkoa tiukkaa työtä. Sopii aloittelevillekkin salitreenaajille.

FITBYSOFIA ADVANCED:

Loistava jatko-ohjelma Basic:lle ja sopii myös sinulle, joka haluat lähinnä kiinteytyä ja treenata kovaa. Ylläpitää Basic:llä saavutettuja tuloksia, ja sisältää viikottaiset cheatmealit, joten mukava noudattaa. Sopii sinulle, jolla on jo vähän kokemusta salitreenaamisesta.

FITBYSOFIA LIFESTYLE:

Uusin ohjelmistani, vaatii eniten aiempaa kokemusta ruokavalion noudattamisesta (sisältää kuitenkin myös tarkat ohjeet). Suunnittelin tämän ohjelman sen mukaan, miten itse elän, kun en halua olla dieetillä/tiukalla ohjelmalla. Loistava treeniohjelma ja ruokavaliossa saa soveltaa tässä eniten. Hyvö ohjelma tuloksien ylläpitämiseen, sallii satunnaiset herkuttelut ja sosiaaliset juhlinnat, kuitenkin noudattaen puhdasta ruokavaliota arkisin. Sisältää vinkkejä ympärivuotiseen bikinikunnon ylläpitämiseen. Super hyvä ohjelma esimerkiksi kesän ajaksi!

FITBYSOFIA BOOTY: 

Ns. lisäosa ohjelma, jonka voit helposti yhdistää mihin tahansa muista valmennuksistani (ei sisällä ruokavaliota). Voi myös toteuttaa yksistään. Keskittyy vahvasti pakaran/takareisien kehittämiseen, ja kasvattamiseen treeninavulla. Sisältää erikoistekniikoita, ja mm. bikinifitneksessä käytettäviä pakaratreenejä.

 

FITBYSOFIA-muutoksia:

Tänä viikonloppuna on siis superkamppis käynnissä, eli KAIKKI valmennuspaketit -10€ alessa koodilla: 10SOFIA. Tarkempaa tietoa ohjelmista sekä paketin ostoon pääset täältä.

Aloitetaan yhdessä elämämme kesäkunnon metsästys nyt! 😍

-S

 

 

Kommentit

kommenttia